sqen

Aktivitete

“Maratona vullnetare 48-oreshe” në Korçë

Në zbatim të projektit “YOUth ACTING”, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, i cili ka për qëllim të rrisë dhe fuqizojë rolin e të rinjve në vullnetarizëm si dhe të forcojë bashkëpunimin institucional për njohjen dhe mbështetjen e vullnetarizmit, në datat 13 dhe 14 Tetor u zhvillua një aktivitet maratonë vullnetare 48-orëshe në ...

Read More »

Maratona vullnetare 48-orëshe në Vlorë

Në zbatim të projektit “YOUth ACTING”, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, i cili ka për qëllim të rrisë dhe fuqizojë rolin e të rinjve në vullnetarizëm si dhe të forcojë bashkëpunimin institucional për njohjen dhe mbështetjen e vullnetarizmit, u zhvillua një aktivitet maratonë vullnetare 48-orëshe në qytetine Vlorës. Ky aktivitet u mbështet ...

Read More »

Takim me të rinjtë e Agjencisë Kombëtare të Rinisë

Me qëllim angazhimin e të rinjve në programet dhe aktivitetet që Qendrat Rinore ofrojnë, Agjencia Kombëtare e Rinisë vizitoi Qendrën Youth Act së bashku me të rinj aktivë dhe të interesuar për mundësi të reja. Gjatë këtij takimi diskutuam mbi projektet që qendra jonë zbaton, si dhe mbi Kartën Rinore Evropiane, si një mjet ndërkombëtar që fuqizon të rinjtë, por ...

Read More »

Hiking | Kukës – Bjeshka e Terfojës

Aktivitete në terren – KukësPromovimi turistik dhe të eksplorimi real Itinerari – Kukës – Fshati Fshat – Mulliri i vjetër – Ura e fshatit – Xhamia — Kroi i Bardhë – Bjeshka e Terfojës. Në zbatim të projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), i ...

Read More »

Hiking – Promovimi turistik dhe eksplorimi real

Itinerari – Kukës – Shishtavec – Mështekna e Shishtavecit – Guri i Mëngjesit – Guri i Shqipes – Kanioni i Vanave – Dushkaja e Novosejt. Në zbatim të projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), i cili synon të mbrojë e të zhvillojë destinacionet turistike ...

Read More »

Krijohet “Volunteer Info Point” i parë në qytetin e Vlorës

Në kuadër të projektit “YOUth Acting”, është krijuar “Volunteer Info Point” i parë në qytetin e Vlorës, i cili do të jetë vendi ku të rinjtë do të kenë mundësi të organizojnë takime dhe aktivitete të cilat lidhen me vullnetararizmin. Ambienti u pajis me karrige, tavolina, laptop, baner dhe do të vihen në dispozicion të komunitetit rinor vullnetar për vijimin e ...

Read More »