Aktivitete

Takim në Bashkinë Kukës, në kuadër të projektit “YOUth Acting”

17 Janar 2022 – Qendra Youth Act, në partneritet me Qendrën e Shërbimeve Sociale Kukës dhe Qendrën e Informacionit Aarhus-Shkoder, ka nisur zbatimin e projektit “YOUth Acting”, i financuar Lëviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC. Në kuadër të këtij projektit përfaqësues të Qendrës Youth Act zhvilluan një takim me Zv/ Kryetarin e Bashkisë Kukës. Në ...

Read More »

Të rinjtë e Qendrës Youth Act realizojnë filmin me metrazh të shkurtër “Surpriza”.

Të rinjtë vullnetar të Qendrës Youth Act, anëtarë të Klubit të Artit dhe Kulturës realizuan filmin me metrazh të shkurtër “Surpriza”. Ky produksion është pjesë e Festivalit të Filmit “Tirana 48 hour film 2021”, një projekt kulturor ndërkombëtar që organizohet në më shumë se 220 qytete të botës. Sipas shorteut të hedhur nga organizatorët, studentët duhet të realizonin një film ...

Read More »

Vullnetarët e Qendrës Youth Act, në ndihmë të familjeve në nevojë

Në kuadër të 5 Dhjetorit, Ditës Botërore të Vullnetarizmit, vullnetar të Qendrës Youth Act, në bashkëpunim me studentët e Klubit të Vullnetarëve Barletas dhe Zyrën e Alumnit ndihmuan familje në nevojë me qëllimin madhor; krijimin e një bote më të mirë e me më pak varfëri dhe vuajtje. Ky organizim aktivizoi të rinjtë për grumbullimin e sa më shumë rrobave, ...

Read More »

Trajnim: “Sfidat e të punuarit me nxënës me aftësi ndryshe”

Në zbatim të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA) i cili synon përmirësimin e ambientit social e mjedisor për edukimin e nxënësve të shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras, u zhvillua trajnimi i mësuesve mbi sfidat me të cilat përballen ata gjatë procesit të të nxënit dhe metodat e ...

Read More »

Histori Suksesi: Maylinda Bajrami përfaqëson Youth Act në EYCA Youth Panel | Strasburg, Francë

Maylinda Bajrami falë anëtarësimit në Karta Rinore projekt i Qendrës Youth Act, është zgjedhur si përfaqësuese e Shqipërisë në Panelin Rinor të EYCA-s, midis 10 të rinjve të shteteve të tjera. Paneli Rinor EYCA është një grup të rinjsh të cilët përfaqësojnë bashkëmoshatarët e tyre duke ndihmuar që kartëmbajtësit të kenë një zë më të fortë gjatë hartimit të programeve dhe ...

Read More »

Qendra Youth Act mer pjesë në konferencën finale të projektit të ‘’Të rinjtë për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri’’

Qendra Youth Act pas përfundimit me sukses të projektit “ Të promovojmë të drejtat e fëmijëve dhe të të rinjve përmes kryeveprave të letërsisë”, mori pjesë në konferencën finale të projektit të bashkëfinancuar nga European Union in Albania dhe zbatuar nga #WorldVisionAlbania dhe SEEYN. Pjesëmarrësit së bashku me panelistët znj. Bora Muzhaqi, Zv. Ministre e Arsimit Sportit dhe Rinisë; Z. ...

Read More »