sqen

Aktivitete

Takim informues mbi projektin “YOUth Acting” në shkollën Themisokli Gërmenji, Korçë

Në kuadër të projektit “YOUth Acting”, i cili zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra e sherbimeve sociale Kukës, dhe i financuar nga Leviz Albania, projekt i Agjencise Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), në datë 2 Shkurt 2022, u zhvillua takimi i parë me përfaqësues të shkollave të mesme në qytetin e Korçës. ...

Read More »

Prezantim i projektit “YOUth Acting” në qytetin e Vlorës

Në datë 31 Janar 2022, në qytetin e Vlorës, u prezantua projekti “YOUth Acting”. Ky projekt zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra e sherbimeve sociale Kukës, dhe është financuar nga Leviz Albania, projekt i Agjencise Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC). Gjatë takimit me Drejtorin e shkollës Z.Gentian Kapaj, Drejtoresha e Qendrës Youth ...

Read More »

Takim me përfaqësues të Bashkisë Korçë në kuadër të projektit “YOUth Acting”

Në datë 25 Janar 2022, në kuadër të projektit “YOUth Acting” Drejtoresha Ekzekutive e Qendrës Youth Act Znj. Sabina Borakaj së bashku me ekspert të projektit, zhvilluan një takim me Drejtoreshën e Kabinetit në Bashkinë Korçë, Znj. Brunilda Prifti. Në këtë takim u prezantua qëllimi i projektit si dhe angazhimi konkret i të rinjve të cilët do të ndjekin aktivitetet e ...

Read More »

Aktivitet me nxënësit e talentuar në pikturë të Shkollës 9- vjeçare “Migjeni” në Mamurras

Në datë 17 Dhjetor 2021, Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin e rradhës në kuadër të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, i financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA). Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës të talentuar në pikturë, të cilët sipas temës së dhënë nga eksperti i aktivitetit pështatën pikturat e tyre. Qëllimi i ...

Read More »