sqen

Njoftime

Aplikimet për Shkollën Rajonale për Pjesëmarrje Rinore POLITEA 2023 janë të hapura!

Regional Youth Dialogue for Europe Ne ju ftojmë të aplikoni për Shkollën Rajonle për Pjesëmarrje Rinore që do të zhvillohet në 6-12 korrik në Nish, Serbi. Shkolla e parë për shoqërinë civile POLITEIA u zhvillua në 1997 ku të rinjtë fituan njohuri të vlefshme mbi vlerat europiane dhe demokratike. Qysh atëhere, qindra të rinjve iu mësua dhe u motivuan të marrin pjesë ...

Read More »

Cinemadamare – Aplikoni tani për këtë kampus filmi emocionues që zhvillohet në Itali

Jeni një regjisor i ri aspirues? Apo thjesht të apasionuar pas filmave dhe dëshironi të kuptoni më mirë se si janë bërë? Cinemadamare është padyshim një eksperiencë për ju këtë verë! Aplikoni deri më 15 prill me Kartën Rinore Evropiane dhe do të kaloni direkt në raundin përfundimtar të procesit të përzgjedhjes. Shikoni detajet më poshtë. Çfarë është Cinemadare Cinemadamare është një ...

Read More »

Këshilli Rinor i Ambasadës së SHBA, hap thirrje për anëtarësime të reja

Nëse je një i ri apo e re midis moshës 16 dhe 25 vjeç që pëlqen punën vullnetare, dëshiron të angazhohesh në komunitetin tënd dhe kërkon të ngresh zërin mbi çështjet që prekin rininë shqiptare, kjo është një mundësi fantastike!Bëhuni pjesë e një prej organizatave rinore më aktive në Shqipëri! Këshilli Rinor i Ambasadës së SHBA-së në Shqipëri mbledh së ...

Read More »

Hapet thirrje për Vullnetarë pranë Qendrës Youth Act!

Qendra Jo-fitimprurese Youth Act, me fokus primar në fuqëzimin e rinisë shqiptare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Qendra Youth Act ka marrë licensën të administrojë Kartat Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 36 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14 – 30 ...

Read More »

Hapet thirrja për programin “Edukimi i punëkërkuesve të rinj në sektorin e shërbimeve financiare” për vitin 2023

“Edukimi i punëkërkuesve të rinj në sektorin e shërbimeve financiare” është një nga programet e Partnerëve Shqipëri, që kontribuon në rritjen e kapaciteteve të të rinjve shqiptarë në drejtim të njohjes së sektorit të shërbimeve financiare në vend, edukimit financiar, kërkesave për rekrutim, karrierës së punës në institucione si bankë, kompani auditimi, shoqëritë administruese të fondeve, institucionet e mikrofinancës etj,. ...

Read More »

Thirrje për të rinj pjesëmarrës – Trajnim për Aktivistët e Rinj mbi Demokracinë | Strasburg

Në kuadër të projektit “Democracy Here | Demokracia Now” , Departamenti i Rinisë i Këshillit të Evropës hap thirrjen për pjesëmarrës në trajnimin “Aktivistët e Rinj për Demokraci”. Trajnimi synon të zhvillojë kompetencat e aktivistëve të rinj në mbrojtjen dhe promovimin e demokracisë, të drejtave të njeriut dhe pjesëmarrjes së të rinjve dhe të krijojë një grup që do të përfshihet më ...

Read More »