sqen

Aktivitete

“Maratona 48-orëshe” e vullnetarizmit në Shkodër

Një energji jashtëzakonisht pozitive u përcoll nga të rinjtë e shkollës së mesme “OSO KUKA”, dhe falë bashkëpunimit të stafit të saj, gjatë maratonës 48 orëshe të vullnetarizmit rinor në Shkodër. Gjatë datave 27 dhe 28 tetor u organizuan: Panairi i ndërgjegjësimit vullnetar ku të rinjtë realizuan piktura dhe slogane për rëndësinë e përfshirjes në vullnetarizëm. Aktivitete sportive nga më ...

Read More »

Hiking | Kukës – Bjeshkët e Cajes

Aktivitete në terren – KukësPromovimi turistik dhe të eksplorimi real Itinerari – Kukës – Fshati Fshat – Shpella – Ujëvara – Fshati Caje (Bjeshkët e Cajes) Në zbatim të projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), i cili synon të mbrojë e të zhvillojë destinacionet ...

Read More »

“Maratona vullnetare 48-oreshe” në Kukës

Në zbatim të projektit “YOUth ACTING”, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, i cili ka për qëllim të rrisë dhe fuqizojë rolin e të rinjve në vullnetarizëm si dhe të forcojë bashkëpunimin institucional për njohjen dhe mbështetjen e vullnetarizmit, në datat 20 dhe 21 Tetor u zhvillua një aktivitet maratonë vullnetare 48-orëshe në ...

Read More »

“Maratona vullnetare 48-oreshe” në Korçë

Në zbatim të projektit “YOUth ACTING”, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, i cili ka për qëllim të rrisë dhe fuqizojë rolin e të rinjve në vullnetarizëm si dhe të forcojë bashkëpunimin institucional për njohjen dhe mbështetjen e vullnetarizmit, në datat 13 dhe 14 Tetor u zhvillua një aktivitet maratonë vullnetare 48-orëshe në ...

Read More »

Maratona vullnetare 48-orëshe në Vlorë

Në zbatim të projektit “YOUth ACTING”, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, i cili ka për qëllim të rrisë dhe fuqizojë rolin e të rinjve në vullnetarizëm si dhe të forcojë bashkëpunimin institucional për njohjen dhe mbështetjen e vullnetarizmit, u zhvillua një aktivitet maratonë vullnetare 48-orëshe në qytetine Vlorës. Ky aktivitet u mbështet ...

Read More »

Takim me të rinjtë e Agjencisë Kombëtare të Rinisë

Me qëllim angazhimin e të rinjve në programet dhe aktivitetet që Qendrat Rinore ofrojnë, Agjencia Kombëtare e Rinisë vizitoi Qendrën Youth Act së bashku me të rinj aktivë dhe të interesuar për mundësi të reja. Gjatë këtij takimi diskutuam mbi projektet që qendra jonë zbaton, si dhe mbi Kartën Rinore Evropiane, si një mjet ndërkombëtar që fuqizon të rinjtë, por ...

Read More »