sqen

Publikime

Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse – Newsletter 2

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse” i cili financohet nga Agjencia Kombëtare e Rinisë, publikon Newsletter Nr 2. Qëllimi i përgjithshëm i projektit është promovimi i kulturës së sipërmarrjes tek të rinjtë përmes nxitjes së ideve inovatore teknologjike dhe promovimit të modeleve të suksesshme në biznes. Ju ftojmë t’a lexoni. Newsletter 2 – RINIA NOVATORE DHE SIPERMARRESE   ...

Read More »

Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse – Newsletter 1

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse” i cili financohet nga Agjencia Kombëtare e Rinisë, publikon Newsletter nr 1. Qëllimi i përgjithshëm i projektit është promovimi i kulturës së sipërmarrjes tek të rinjtë përmes nxitjes së ideve inovatore teknologjike dhe promovimit të modeleve të suksesshme në biznes. Ju ftojmë t’a lexoni. NEWSLETTER RINIA NOVATORE 1  

Read More »

Manual Vullnetarizmi, projekti “YOUth Acting”

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth Acting” ka realizuar Manualin Maratonë Vullnetare. Ky projekt financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkodër dhe Qendra E Grave Kukës. Ky manual i vjen në ndihmë të rinjve, përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme, grupeve të tjera të interesit e ...

Read More »

Video-Dokumentar për vullnetarizmin në Shqipëri

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth Acting” ka realizuar Video Dokumentarin mbi Vullnetarizmin Rinor në Shqipëri. Ky projekt financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkodër dhe Qendra E Grave Kukës. Ky dokumentar përmban eksperiencat vullnetare të shprehura nga ekspert të fushës së rinisë dhe vullnetar. Kliko këtu ...

Read More »

“YOUth Acting” – Newsletter Nr 4

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit YOUth Acting” i cili financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra E Grave Kukes, publikon Newsletter nr 4.  Projekti ka për synim nxitjen, promovimin, mbështetjen dhe institucionalizimin e vullnetarizmit në 4 qytete: Kukës, Shkodër, Korcë dhe Vlorë. Newsletter Nr.4Download

Read More »

Trajnim mbi shëndetin mendor për të rinjtë

Nga data 3-5 Dhjetor 2022, Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit Rinor zhvilloi një Trajnim për Shëndetin Mendor për Punonjësit Rinor në Vilnius, Lituani. Aktivitet 3-ditore intensive e ndërtimit të kapaciteteve mblodhi së bashku të rinj dhe punëtorë rinorë nga e gjithë Evropa për diskutime, aktivitete trajnimi interaktive dhe seminare se si të mbështetet shëndeti mendor i të rinjve përmes punës me ...

Read More »