sqen

Njoftime

Thirrje e Hapur për Kampin Rinor Rural në Spanjë!

Jeni një i ri nga zonat rurale? Bashkohuni me ne në Andalucia, Spanjë për një kamp frymëzues 6-ditor në qytetin e Cazorla, afër Jaén! Kampi Rural Rural EYCA do të bashkojë 50 të rinj nga zonat rurale në të gjithë Evropën. Do të fitoni njohuri mbi iniciativat rurale që ndodhin në rajone të tjera, do të kuptoni se si të ...

Read More »

Aplikoni për të qenë pjesë e Jurisë Rinore të Festivalit të Filmit PUNTO DE VISTA

Çfarë ka në të për ju? Jeni adhurues i filmave dokumentarë dhe po kërkoni një mundësi emocionuese? Mos kërkoni më tej! Karta Rinore Evropiane e Navarrës ju jep mundësinë të jeni pjesë e “jurisë rinore”  për Festivalin e ardhshëm Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar PUNTO DE VISTA të Navarrës që do të zhvillohet në Pamplona nga data 11 deri më 16 ...

Read More »

Youth Speak Forum 2023 | Tiranë

Në datë 11 Nëntor, Drejtoresha e Qendrës Youth Act, Znj Sabina Borakaj, ishte e ftuar në “Youth Speak Forum” për të folur mbi rendësinë e angazhimit rinor në nivel Europian dhe si Karta Rinore ndihmon këta të rinj për të zhvilluar me shumë veten e tyre duke marrë pjesë në aktivitete të rendësishme me fokus rininë. Ky event bëri bashkë ...

Read More »

Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse – Newsletter 2

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse” i cili financohet nga Agjencia Kombëtare e Rinisë, publikon Newsletter Nr 2. Qëllimi i përgjithshëm i projektit është promovimi i kulturës së sipërmarrjes tek të rinjtë përmes nxitjes së ideve inovatore teknologjike dhe promovimit të modeleve të suksesshme në biznes. Ju ftojmë t’a lexoni. Newsletter 2 – RINIA NOVATORE DHE SIPERMARRESE   ...

Read More »

Thirrje për pjesëmarrës – Green Camps

Kampet e Gjelbëra synojnë të fuqizojnë të rinjtë duke theksuar rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit dhe të jetesës së qëndrueshme, veçanërisht në lidhje me shëndetin. Ndërsa mbron praktikat e përditshme miqësore me mjedisin dhe një të ardhme të qëndrueshme, kampi fokusohet në rritjen e mirëqenies personale të pjesëmarrësve përmes aktiviteteve të ndryshme. Këto përfshijnë angazhimin në aktivitete fizike, reduktimin e ...

Read More »

Prezantimi i Kartës Rinore dhe Kampit Rinor Rural | Selenicë

  29 Shtator 2023 – Së bashku me Stiven, anëtar i Panelit Rinor EYCA, dhe Maylindën zhvilluam një takim informues me maturantët e shkollës “Hajderin Beqari” në Selenicë, mbi Kartën Rinore Evropiane, Panelin Rinor dhe Kampin Rural Rinor. Diskutuam për përfitimet e kartës rinore si dhe kampin rinor rural, një projekt ambicioz që synon të mbledhë në Spanjë të rinj ...

Read More »