sqen

Njoftime

Thirrje për të rinj pjesëmarrës – Trajnim për Aktivistët e Rinj mbi Demokracinë | Strasburg

Në kuadër të projektit “Democracy Here | Demokracia Now” , Departamenti i Rinisë i Këshillit të Evropës hap thirrjen për pjesëmarrës në trajnimin “Aktivistët e Rinj për Demokraci”. Trajnimi synon të zhvillojë kompetencat e aktivistëve të rinj në mbrojtjen dhe promovimin e demokracisë, të drejtave të njeriut dhe pjesëmarrjes së të rinjve dhe të krijojë një grup që do të përfshihet më ...

Read More »

Ftesë për aplikim për ekspert

Thirrje e hapur Shërbim ekspertize në aktivitetet Bootcamp dhe Scouting në kuadër të projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse”. Hyrje Qendra Youth Act, në mbështetje nga Agjencia Kombëtare e Rinisë është angazhuar në zbatimin e projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse”, i cili fillon më datë 14 Dhjetor 2022 dhe mbaron më 13 Tetor 2023. Qëllimi i përgjithshëm i projektit është promovimi ...

Read More »

Manual Vullnetarizmi, projekti “YOUth Acting”

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth Acting” ka realizuar Manualin Maratonë Vullnetare. Ky projekt financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkodër dhe Qendra E Grave Kukës. Ky manual i vjen në ndihmë të rinjve, përfaqësuesve të institucioneve të ndryshme, grupeve të tjera të interesit e ...

Read More »

Video-Dokumentar për vullnetarizmin në Shqipëri

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth Acting” ka realizuar Video Dokumentarin mbi Vullnetarizmin Rinor në Shqipëri. Ky projekt financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkodër dhe Qendra E Grave Kukës. Ky dokumentar përmban eksperiencat vullnetare të shprehura nga ekspert të fushës së rinisë dhe vullnetar. Kliko këtu ...

Read More »

Krijimi i Rrjetit të Ballkanit Perëndimor për Mbështetjen dhe Këshillimin e Rinisë në Epokën Dixhitale

Si pjesë e projektit BeWell@Digital Organizata Ndërkombëtare e Shëndetësisë Rinore (YHO) së bashku me Qendra Youth Act, Institutin Savremenih Tehnologija Crne Gore (IMTM), Epistemoniki etaireia vioiatrikis pliroforikis kai pliroforikis ygeias (IMTM), Drustvo za borbu protiv side crne gore udzenje (CASruzen) dhe za omladinski razvoj (PRONI), është krenare të njoftojë krijimin e Rrjetit të Ballkanit Perëndimor për Mbështetjen dhe Këshillimin Rinor ...

Read More »

“YOUth Acting” – Newsletter Nr 4

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit YOUth Acting” i cili financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra E Grave Kukes, publikon Newsletter nr 4.  Projekti ka për synim nxitjen, promovimin, mbështetjen dhe institucionalizimin e vullnetarizmit në 4 qytete: Kukës, Shkodër, Korcë dhe Vlorë. Newsletter Nr.4Download

Read More »