sqen

Njoftime

Konferenca XXXIX EYCA dhe Asambleja e Përgjithshme | Podgoricë

Konferenca XXXIX EYCA dhe Asambleja e Përgjithshme u zhvillua nga data 15 deri më 18 qershor 2023, nga Qendra për Edukimin e Rinisë në Mal të Zi. Kjo ngjarje vjetore, është një nga mbledhjet më të rëndësishme për Kartën Rinore Evropiane, duke bashkuar anëtarët dhe palët e interesuara nga e gjithë Evropa për të bashkëpunuar, shkëmbyer ide dhe formësuar të ...

Read More »

Takimi i parë me menaxherët e projektit “RYDE” | Nish, Serbi

Në datat 25 & 26 Maj në Nish, Serbi u organizua takimi i parë me menaxherët e projektit “Regional Youth Dialogue for Europe – RYDE”. Në këtë takim u diskutuan detajet e fillimit të projektit, gjithashtu partnerët prezantuan dhe gjetjet e tyre mbi angazhimin e të rinjve në nivel kombëtar. Ky projekt trevjeçar rajonal (2023-2026) ka në fokus: Rritjen e ...

Read More »

Dialogu Rajonal Rinor për Evropën (Regional Youth Dialogue for Europe)

Projekt rajonal trevjeçar (2023-2026) për: – Pjesëmarrje të madhe e të rinjve në vendimmarrje – Përmirësimi i mirëkuptimit dhe bashkëpunimit në Ballkanin Perëndimor – Forcimi i mbështetjes aktive të qytetarëve për reformat dhe integrimin në Bashkimin Evropian   Qendra Youth Act, në bashkëpunim me organizatat partnere të shoqërisë civile nga rajoni i Ballkanit Perëndimor, ka filluar zbatimin e projektit Dialogu ...

Read More »

Aplikimet për Shkollën Rajonale për Pjesëmarrje Rinore POLITEA 2023 janë të hapura!

Regional Youth Dialogue for Europe Ne ju ftojmë të aplikoni për Shkollën Rajonle për Pjesëmarrje Rinore që do të zhvillohet në 6-12 korrik në Nish, Serbi. Shkolla e parë për shoqërinë civile POLITEIA u zhvillua në 1997 ku të rinjtë fituan njohuri të vlefshme mbi vlerat europiane dhe demokratike. Qysh atëhere, qindra të rinjve iu mësua dhe u motivuan të marrin pjesë ...

Read More »

Ftesë pë aplikim: Shërbim ekspertize në mentorimin dhe përmirësimin e ideve rinore në kuadër të projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse”

Hyrje Qendra Youth Act, në mbështetje nga Agjencia Kombëtare e Rinisë është angazhuar në zbatimin e projektit “Rinia Novatore dhe Sipërmarrëse”, i cili fillon më datë 14 Dhjetor 2022 dhe mbaron më 13 Tetor 2023. Qëllimi i përgjithshëm i projektit është promovimi i kulturës së sipërmarrjes tek të rinjtë përmes nxitjes së ideve inovatore teknologjike, konkurrencës së barabartë dhe mbështetjes ...

Read More »

Cinemadamare – Aplikoni tani për këtë kampus filmi emocionues që zhvillohet në Itali

Jeni një regjisor i ri aspirues? Apo thjesht të apasionuar pas filmave dhe dëshironi të kuptoni më mirë se si janë bërë? Cinemadamare është padyshim një eksperiencë për ju këtë verë! Aplikoni deri më 15 prill me Kartën Rinore Evropiane dhe do të kaloni direkt në raundin përfundimtar të procesit të përzgjedhjes. Shikoni detajet më poshtë. Çfarë është Cinemadare Cinemadamare është një ...

Read More »