sqen

Njoftime

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e tretë në shkollën “Sandër Prosi”

Në dt 24.11.2017 Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e tretë në shkollën “Sandër Prosi” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat. Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të ...

Read More »

Java e Rinisë, 4 – 8 Dhjetor 2017 “Shqipëria RinON”

Java e Rinisë, 4 – 8 Dhjetor 2017 “Shqipëria RinON”   Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në bashëpunim me Shërbimin Kombëtar për Rininë, organizon në kuadër të Javës së Rinisë sesionin informues me temë: “Karta Rinore Evropiane në Shqipëri”.   Ky aktivitet do të zhvillohet ditën e Mërkurë, dt. 6 Dhjetor, ora 11.00, në Universitetin Marin Barleti, Auditori 18, ...

Read More »

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja”

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat. Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri. ...

Read More »

Qendra Youth Act merr pjesë në eventin e organizuar nga Parlamenti Europian

Një përfaqësuese nga Qendra Youth Act ka marrë pjesë në eventin e organizuar nga Parlamenti Europian në Bruksel për vendet e Ballkanit Perëndimor “Duke kapërcyer hendekun midis politikës rinore, pjesëmarrjes të të rinjve dhe parlamentarëve në Ballkanin Perëndimor” Në këtë event 2 ditor ( 20 -21 Nëntor) me 60 pjesëmarrës nga Ballkani Perëndimor, Përfaqësues të organizatave rinore, Zyra e Bashkëpunimit Rajonal ...

Read More »

Aktiviteti “Teens fighting bullying through sports activities”

Youth Act Center startoi dje në datën 16.11.2017 aktivitetin e parë në shkollën “Andon Zako Çajupi” për projektin e financuar nga GIZ  “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat. Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të aktiviteteve për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri.

Read More »

Programet e mobilitetit për të rinjtë Shqiptarë

Ditën e martë, më 7 Nëntor, ora 11.30 – 12.30, SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” në bashkëpunim me Qendrën Youth Act, organizoi leksionin e hapur me temë: “Fuqizimi i të rinjve shqiptarë nëpërmjet programeve të mobilitetit, si: Karta Rinore Evropiane & Shërbimi Vullnetar Rinor, EVS”. I ftuar special në këtë takim, z. Shpati Kolgega, zv/Ministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë, prezantoi ...

Read More »