sqen

Njoftime

Ceremonia me fituesit e Thirrjes së Parë Publike me Programin ReLOaD2

Në datë 17 Maj 2022 në Tiranë është organizuar ceremonia me fituesit e Thirrjes së Parë Publike më Programin ReLOaD2 në 6 bashkitë partnere. Qendra Youth Act në kuadër të kësaj thirrje do të nis zbatimin e projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës” në qarkun e Kukësit. Ky event, përveç prezantimit të projekteve fituese në secilën bashki, thelloi edhe ...

Read More »

Takim në Bashkinë Shkodër në kuadër të projektit “YOUth Acting”

Në kuadër të projektit “YOUth Acting”, Drejtoresha e Qendrës Youth Act, znj.Sabina Borakaj, së bashku me drejtoreshën e Qendrës së Informacionit AARHUS-Shkodër znj. Alminda Mema, zhvilluan një takim me Kryetarin e Bashkisë Shkodër, Z. Bardh Spahia. Gjatë takimit u diskutua për aktivizimin e të rinjve në qytetin e Shkodrës të cilët ndjekin aktivitetet e planifikuara në kuadër të angazhimit vullnetar. ...

Read More »

Ftesë për Ofertë për procedurën me objekt: Promovim virtual në kuadër të aktiviteteve të projektit

Qendra Youth Act, në mbështetje nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është angazhuar në zbatimin e projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”, financuar nga programet e BE-së i cili fillon më datë 11 Prill 2022 dhe mbaron më 10 Dhjetor 2022. Projekti synon të mbrojë e të zhvillojë destinacionet turistike të bashkisë Kukës duke promovuar turizmin ...

Read More »

Ftesë për Ofertë për procedurën me objekt: Materiale promocionale në kuadër të projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”

Qendra Youth Act, në mbështetje nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është angazhuar në zbatimin e projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”, financuar nga programet e BE-së i cili fillon më datë 11 Prill 2022 dhe mbaron më 10 Dhjetor 2022. Projekti synon të mbrojë e të zhvillojë destinacionet turistike të bashkisë Kukës duke promovuar turizmin ...

Read More »

Hapet thirrja për koordinator lokal në qytetin e Kukësit, në kuadër të aktiviteteve të projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”

Qendra Youth Act, në mbështetje nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), është angazhuar në zbatimin e projektit “Të rinjtë për turizmin e aventurës”, financuar nga programet e BE-së i cili fillon më datë 11 Prill 2022 dhe mbaron më 10 Dhjetor 2022. Projekti synon të mbrojë e të zhvillojë destinacionet turistike të bashkisë Kukës duke promovuar turizmin ...

Read More »

“YOUth Acting” – Newsletter Nr 1

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit YOUth Acting” i cili financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra E Grave Kukes, publikon Newsletter nr 1.  Projekti ka për synim nxitjen, promovimin, mbështetjen dhe institucionalizimin e vullnetarizmit në 4 qytete: Kukës, Shkodër, Korcë dhe Vlorë. Newsletter-1-1Download

Read More »