sqen

Bursa

Shtyhet thirrja për bursat e programit EducationUSA Academy Connects

Jeni një nxënës nga mosha 15-17 me aftësi të mira të gjuhës angleze? EducationUSA Albania ka zgjatur afatin e aplikimit për bursat e programit EducationUSA Academy Connects deri më 20 maj 2021. EducationUSA Academy Connect është një program virtual për nxënësit e shkollave të mesme që duan t’i vazhdojnë studimet në Shtetet e Bashkuara. Programi ofron aftësi dhe eksperiencë të ...

Read More »

Shkollë verore për të rinjë që kanë pasion arkitekturën, 2 bursa studimi për më të mirët

ANTEA Cement do të mbështesë studentët e arkitekturës nga komuniteti i Fushë Krujës por edhe maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet në këtë degë duke mundësuar për ta një shkollë verore si dhe dy bursa studimi për më të mirët. Kjo nismë inovative, e para e këtij lloji në Shqipëri, u organizua nën kujdesin e ANTEA Cement dhe u prezantua nga ...

Read More »

Bursë studimi në Universitetin FORDHAM, NY, SHBA

Zyra e Pranimit të Universitetit Fordham ofron një numër të bursave në bazë të meritave dhe nevojave financiare që paraqet çdo studentë në formularin e aplikimit. Bursa International Loyola vihet në dispozicion të studentëve me rezultate të larta akademike të shkollave të mesme të vlerësuara nga testimi SAT. Çmimi është 12.500 $ / vit. Nuk ka asnjë formë të veçantë ...

Read More »