sqen

Aktivitete

Të rinjtë sensibilizohen në “Ditën Botërore të Luftës Kundër Kancerit🎗

Në datë 4 Shkurt 2022, të rinj vullnetar të Qendrës Youth Act, nën moton “Unë jam, unë do t’ia dal” kanë organizuar një aktivitet sensibilizues në kuadër të “Ditës Botërore të Luftës Kundër Kancerit“. Ata kanë përcjell disa mesazhe sensibilizuese nëpërmjet disa prezantimeve dhe video të cilat përcjellin nevojën që të gjithë, në mënyrë individuale ose së bashku, mund të ...

Read More »

Takim informues mbi projektin “YOUth Acting” në shkollën Themisokli Gërmenji, Korçë

Në kuadër të projektit “YOUth Acting”, i cili zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra e sherbimeve sociale Kukës, dhe i financuar nga Leviz Albania, projekt i Agjencise Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), në datë 2 Shkurt 2022, u zhvillua takimi i parë me përfaqësues të shkollave të mesme në qytetin e Korçës. ...

Read More »

Prezantim i projektit “YOUth Acting” në qytetin e Vlorës

Në datë 31 Janar 2022, në qytetin e Vlorës, u prezantua projekti “YOUth Acting”. Ky projekt zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkoder dhe Qendra e sherbimeve sociale Kukës, dhe është financuar nga Leviz Albania, projekt i Agjencise Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC). Gjatë takimit me Drejtorin e shkollës Z.Gentian Kapaj, Drejtoresha e Qendrës Youth ...

Read More »

Takim me përfaqësues të Bashkisë Korçë në kuadër të projektit “YOUth Acting”

Në datë 25 Janar 2022, në kuadër të projektit “YOUth Acting” Drejtoresha Ekzekutive e Qendrës Youth Act Znj. Sabina Borakaj së bashku me ekspert të projektit, zhvilluan një takim me Drejtoreshën e Kabinetit në Bashkinë Korçë, Znj. Brunilda Prifti. Në këtë takim u prezantua qëllimi i projektit si dhe angazhimi konkret i të rinjve të cilët do të ndjekin aktivitetet e ...

Read More »

Aktivitet me nxënësit e talentuar në pikturë të Shkollës 9- vjeçare “Migjeni” në Mamurras

Në datë 17 Dhjetor 2021, Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin e rradhës në kuadër të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, i financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA). Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës të talentuar në pikturë, të cilët sipas temës së dhënë nga eksperti i aktivitetit pështatën pikturat e tyre. Qëllimi i ...

Read More »