sqen

Aktivitete

Takim me përfaqësues të Bashkisë Korçë në kuadër të projektit “YOUth Acting”

Në datë 25 Janar 2022, në kuadër të projektit “YOUth Acting” Drejtoresha Ekzekutive e Qendrës Youth Act Znj. Sabina Borakaj së bashku me ekspert të projektit, zhvilluan një takim me Drejtoreshën e Kabinetit në Bashkinë Korçë, Znj. Brunilda Prifti. Në këtë takim u prezantua qëllimi i projektit si dhe angazhimi konkret i të rinjve të cilët do të ndjekin aktivitetet e ...

Read More »

Aktivitet me nxënësit e talentuar në pikturë të Shkollës 9- vjeçare “Migjeni” në Mamurras

Në datë 17 Dhjetor 2021, Qendra Youth Act zhvilloi aktivitetin e rradhës në kuadër të projektit “New Start-Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, i financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Program (IADSA). Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës të talentuar në pikturë, të cilët sipas temës së dhënë nga eksperti i aktivitetit pështatën pikturat e tyre. Qëllimi i ...

Read More »