sqen

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë: “Aftësi Sociale”

unnamed (3)

Në kuadër të projektit projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Partners Albania for Change and Development, Qendra Youth Act organizoi aktivitetin me temë “Aftësi Sociale”.

Ky aktivitet u zhvillua në 5 shkollat e mesme të përfshira në projekt të cilat janë: “Besnik Sykja”, “Ismail Qemali”, “Sandër Prosi”, “Andon Z. Cajupi”, dhe “Petro Nini Luarasi”. Qëllimi i këtij aktiviteti ishtë informimi i nxënësve mbi rëndësinë e komunikimit dhe të aftësive të tjera sociale si dhe nxitja e praktikimit dhe përmirësimit të aftësive sociale, si një shtyllë kryesore në vendosjen e marrëdhënieve pozitive dhe zhvillimin e personalitetit.

unnamed (1) unnamed (4)