sqen

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Sandër Prosi” | Tiranë

unnamed (11)
Dje, gjatë Mbjelljes së pemëve dhe Pastrimit të ambientit përreth shkollës, me nxënësit e shkollës së mesme “Sandër Prosi”. Aktivitetet zbatohen nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development.
Ky projekt fokusohet në përmirësimin e  pjesëmarrjes së të rinjve në proceset vendimmarrëse nëpërmjet ngritjes së kapaciteteve të organizatave rinore, iniciativave advokuese dhe aktiviteteve ndërgjegjësuese për të rinjtë.
unnamed (10) unnamed (8) unnamed (12) unnamed (9)