Author Archives: Sabina Borakaj

Forumi Rinor Rajonal | Prishtinë

600600p487EDNmain20191106_173757

Në kuadër të projektit “Regional Youth Compact for Europe”, përfaqësues të Qendrës Youth Act morën pjesë në trajnimin  e radhës i cili u zhvillua në Prishtinë në datat 5 me 7 nëntor 2019. Në dy ditët e trajnimit, ku pati përfaqësues nga organizatat partnere si: Kosova, Serbia, Mali i zi, Maqedonia e veriut, Shqipëria dhe Italia. Në ditën e parë ...

Read More »

Trajnim për TOT (Train of Trainers)

IMG_0547

Në kuadër të projektit projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në datë 8 Nëntor Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin me temë “Train of Trainers”. Në trajnim u përfshinë 11 nxënës të Këshillit Rinor Korçë të cilët përfaqësojnë Komunitetin Rinor dhe  shërbejnë si ...

Read More »

Trajnimi me temë “Aftësi Sociale” | Korçë

IMG_0546

Në kuadër të projektit “Lëvizim së bashku drejt aktivizmit rinor“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin me temë “Aftësi Sociale”. Në trajnim u përfshinë nxënësit e shkollave të mesme të qytetit të Korçës dhe konkretisht Raqi Qirinxhi, Themistokli Gërmenji, Irakli Terova, Ymer Dishnica, Isuf ...

Read More »

Konkursi Kombëtar Letrar rreth veprës “Të mjerët” të shkrimtarit francez Viktor Hygo.

IMG_0177

Në kuadër të projektit projektit “Promovimi i të drejtave të fëmijëvë dhe të të rinjve përmes kryeveprave të letërsisë“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga World Vision Albania & Kosovo, Qendra Youth Act organizoi eventin final të Konkursit Kombëtar Letrar rreth veprës “Të mjerët” të shkrimtarit francez Viktor Hygo. Qëllimi i aktivitetit ishte ilustrimi i të drejtave ...

Read More »

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë STEAM – Metodë bashkëkohore e të nxënit

unnamed (16)

Qendra Youth Act zhvilloi trajnimin e radhës aktivitetin me temë STEAM – Metodë bashkëkohore e të nxënit. Ky aktivitet u realizua në kuadër të projektit projektit “Fuqizimi i të rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe mbështetet nga Partners Albania for Change and Development. Pjesëmarrës në aktivitet u bënë nxënës të shkollave të ...

Read More »

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Petro Nini Luarasi” | Tiranë

unnamed (16)

Qendra Youth Act, zhvilloi aktivitetin me temë “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e shkollës së mesme “Petro Nini Luarasi”. Aktiviteti zbatohet nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development. Ky projekt fokusohet në përmirësimin e  pjesëmarrjes së ...

Read More »