sqen

Thirrje për pjesëmarrës – Green Camps

Kampet e Gjelbëra synojnë të fuqizojnë të rinjtë duke theksuar rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit dhe të jetesës së qëndrueshme, veçanërisht në lidhje me shëndetin. Ndërsa mbron praktikat e përditshme miqësore me mjedisin dhe një të ardhme të qëndrueshme, kampi fokusohet në rritjen e mirëqenies personale të pjesëmarrësve përmes aktiviteteve të ndryshme. Këto përfshijnë angazhimin në aktivitete fizike, reduktimin e kohës para ekranit dhe mësimin e teknikave të menaxhimit të stresit.

Ku?

Kampet e Gjelbërta do të organizohen në tre shtete partnere të projektit “BeWell@Digital”, Shqipëri, Mal i Zi dhe Bosnje Hercegovivë.

Kë po kërkojmë?

Nëse jeni të apasionuar pas mbrojtjes së mjedisit duke përmirësuar mirëqenien tuaj personale dhe jeni nga mosha 15 deri në 30 vjeç, jeni shumë të mirëpritur të bashkoheni me ne!

Ne do të organizojmë 2 Green Camps për secilin shtet. Kampi i parë i Gjelbër do të organizohet me të rinj ( nxënës dhe student nga mosha  15-24). Ndërsa Kampi i dytë i Gjelbër do të zhvillohet me të rinj të rritur (punonjës të rinj, të punësuar dhe papunë nga mosha 25-30).

Të gjitha shpenzimet si akomodim, ushqim dhe transport do të mbulohen nga organizatorët.

Shprehni interesin tuaj në adesën [email protected] për t’u bashkuar në një eksperiencë krejtësisht të re.