sqen

Author Archives: Sabina Borakaj

Hapet thirrja për Propozime për Fondin Aktiv të Arritjeve për Grupet Informale Rajonale!

Projekti Dialogu Rajonal Rinor për Evropën Ne po hapim zyrtarisht Thirrjen e hapur për Propozime për Fondin e Arritjeve Aktive për Grupet Rajonale Informale në kuadër të projektit Dialogu Rajonal Rinor për Evropën financuar nga Bashkimi Evropian. Objektivi kryesor i kësaj Thirrjeje është të forcojë grupet krijuese në Ballkanin Perëndimor, veçanërisht ato informale, duke ofruar mbështetje financiare për iniciativat që ...

Read More »

Hapet thirrja për “AGJENDA DIGJITALE “Ndikimi i dixhitalizimit në të rinjtë e Ballkanit Perëndimor”

Ju ftojmë të APLIKONI për Sesionin Tematik të POLITEIA AGJENDA DIGJITALE “Ndikimi i dixhitalizimit në të rinjtë e Ballkanit Perëndimor” që do të zhvillohet në datat 19-21 qershor 2024, në Tiranë, Shqipëri. Organizata pritëse do të jetë Akademia e Integrimit Evropian dhe Negociatave. Qëllimi i sesionit është t’u ofrojë pjesëmarrësve të rinj një kuptim të thellë të politikave aktuale publike ...

Read More »

Qendra Youth Act shpall vendin vakant “Menaxher Finance”

Qendra Jo-fitimprurese Youth Act, me fokus primar në fuqëzimin e rinisë shqiptare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Vizioni i saj është fuqizimi i rinisë si promotori i zhvillimit të vendit dhe filozofia është të mundësojë një qendër në mbështetje të individëve, ...

Read More »

YOUTH NET – Zgjidh Veten! – Newsletter 2

Qendra Youth Act, në kuadër të projektit “Youth Net- Zgjidh Veten” i cili financohet nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile, publikon Newsletter Nr 2. Ky projekt synon të kontribuojë në përmirësimin e mirëqenies së të rinjve vulnerabël nëpërmjet ngritjes së shërbimeve shëndetësore miqësore në përputhje me me të drejtat dhe nevojat e tyre. Ju ftojmë t’a lexoni këtu.  

Read More »

Video dokumentar ndërgjegjësues dhe këshillues mbi shëndetin fizik dhe atë psiko-social

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Youth Net – Zgjith veten”, i financuar nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile – AMSHC, ka realizuar këtë video dokumentar ndërgjegjësues dhe këshillues mbi shëndetin fizik dhe atë psiko social ku ekspertë të fushave përkatëse kanë dhënë këshillat e tyre dhe mënyrat e parandalimit të sëmundjeve të ndryshme. “Kjo video realizohet në ...

Read More »

Hapet Thirrja për projekt propozime për Fondin Rinor “Iniciativat Rinore Lokale”!

Projekti “Regional Youth Dialogue for Europe” Zyrtarisht po lançojmë Thirrjen e hapur për Projekt Propozime për Fondin Rinor “Iniciativat Rinore Lokale” në kuadër të projektit Dialogu Rajonal Rinor për Evropën financuar nga Bashkimi Evropian. Fondi Rinor për Iniciativat Rinore Lokale ofron grante për të mbështetur organizatat e shoqërisë civile për projekte që do të përmirësojnë dhe zhvillojnë politika rinore pjesëmarrëse ...

Read More »