sqen

Njoftime

Qendra Youth Act është në kërkim të të rinjve aktivë

Qendra jo-fitimprurëse Youth Act me fokus primar në fuqizimin e rinisë shqiptare, ka marrë liçensën të administrojë Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 36 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14-30 vjeç. Youth Act është në kërkim të agjentëve nëpër rrethe të cilët do të bëjnë takime me biznese dhe do të lidhin marrëveshje për të ofruar 10%-100% ulje për përdoruesit ...

Read More »

Po ndodh tani! Aktiviteti “Adult education Center “

Në Bashkinë Roskovec është duke u zhvilluar një takimi me temë “Adult education Center”,në kuadër të projektit “ Social Qendër Komunitare”, projekt ky i Bashkisë Roskovec dhe Qendrës Youth Act dhe me financim të IADSA. Target grupi për këtë aktivitet janë të rinjtë dhe gratë nga shtresat në nevojë.

Read More »

Youth Act është në kërkim të vullnetarëve entuziastë

Qendra jo-fitimprurëse Youth Act me fokus primar në fuqizimin e rinisë shqiprare, zhvillon dhe organizon nga viti 2013 projekte të ndryshme që kanë lidhje me edukimin e të rinjve, trajnimin, punësimin, shkëmbimin kulturor, kreativitetin dhe mjedisin. Qendra Youth Act ka marrë liçensën të administrojë Kartën Rinore Evropiane në Shqipëri krahas 36 vendeve të tjera evropiane për grupmoshën 14-30 vjeç. Dëshironi ...

Read More »

Aktiviteti “Sporti për Zhvillim”

Përfundoi me sukses seminari 5 ditor “Sporti për Zhvillim”organizuar nga zyra rajonale GIZ, ku përfaqësuesja e Youth Act Center sëbashku me vullnetarët e ardhur nga Turqia morën pjesë pranë National Sports Center në Tiranë. Zhvillimi i aktiviteteve të ndryshme sportive për gjithëpërfshirje të personave të përjashtuar. Cilat janë aktivitetet sportive që mund të implementohen. Si të mbështesim zhvillimin personal të individëve. Si ...

Read More »

Thirrje për aplikim: Takime diskutuese njëditore me të rinjtë shqiptarë

Perspektivat e punësimit të të rinjëve, Pasqyrë Çfarë:  Takime diskutuese njëditore me të rinj Mosha: 18-25 vjec Afati i fundit:  08.Tetor 2017 Përshkrimi Instituti i studimeve sociale dhe humane – Tiranë po realizon një projekt lidhur me statusin e punës në Shqipëri, në të cilin analizohen dinamikat e punësimit në vend, vecanërisht praktikat e vetëpunësimit. Vetëpunësimi paraqet një fushë shumë pak e hulumtuar dhe ...

Read More »

Aktiviteti Sporti për Zhvillim | Tiranë

Qendra Youth Act prej 4 ditësh është pjesëmarrëse në aktivitetin e rëndesishëm “Sporti për zhvillim” i cili organizohet nga zyra rajonale e GIZ. Ky aktivitet është i ndërthurur me seminare dhe aktivitete sportive të ndryshme. Si mund të përdoret sporti për të zhvilluar një shoqëri të caktuar? Apo si mund të bashkëpunojë dhe përfshihet një person i përjashtuar nga një ...

Read More »