sqen

Qendra Youth Act viziton Spitalin Pediatrik | Tiranë

IMG_3232

Dje në datë 29.05.2019 , në kuadër të projektit “Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, u zhvillua aktiviteti me temë “Vizitë në  Spitalin Pediatrik“.

Rreth 15 nxënës të shkollave të mesme të përfshira në këtë projekt, së bashku me stafin e Qendrës Youth Act , vizituan për pak kohë fëmijët e shtruar në pavionin e përgjithshëm të Spitalit Pediatrik.

Ky aktivitet u zhvillua me qëllim lumturimin e fëmijëve të vegjël për disa minuta duke i dhuruar lodrat e dedikuara për ta, si dhe ndërgjegjësimi i të rinjve për t’u bërë pjesë e aktiviteteve të ndryshme vullnetare.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”. Qëllimi i këtij projekti është ndërgjegjësimi i të rinjve mbi aktivitetet vullnetare si dhe rritje kapacitetesh nëpërmjet trajnimeve të ndryshme.

IMG_3240 20190529_112657 IMG_3253 IMG_3256 IMG_3269 IMG_3275 IMG_3307 IMG_3318 IMG_3342 IMG_3356