sqen

Konkursi i parë Rajonal mbi veprën e Viktor Hygo “Të mjerët” | Lezhë

IMG-20190529-WA0024

Në datën 29 maj 2019, në Bibliotekën e Qytetit të Lezhës u zhvillua konkursi mbi veprën e shkrimtarit francez Viktor Hygo, “Të mjerët”. Pavarësisht numrit të ulët, Konkursi u realizua mjaft bukur, pati shpirt të vërtetë gare dhe skuadrat luftuan deri në fund. Skuadër fituese e vendit të parë u shpall “Lezha Academic Center”, kurse në vend të dytë Gjimnazi “Hydajet Lezha”. Shkolla e mesme jopublike “Lezha Academic Center” do të vazhdojë në fazën finale të Konkursit, që do të mbahet në Tiranë.

Ky konkurs u zhvillua në kuadër të projektit “Të promovojmë të drejtat e fëmijëve dhe të të rinjve përmes kryeveprave të letërsisë”. Projekti zbatohet nga Qendra Youth Act, i financuar nga Bashkimi Europian dhe me mbështetjen e World Vision in Albania and Kosovo dhe South East European Youth Network.

IMG-20190529-WA0000 IMG-20190529-WA0003 IMG-20190529-WA0004 IMG-20190529-WA0006 IMG-20190529-WA0019 IMG-20190529-WA0025 IMG-20190529-WA0043 IMG-20190529-WA0056 Lezha_4 Lezha_15