sqen

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla e Mesme Ismail Qemali

60730349_1345293048929377_5459049947435368448_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit Të fuqizojmë të rinjtë nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane“, ka zhvilluar aktivitetin me temë “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në shkollën e mesme Ismail Qemali, Tiranë.

20 nxënës pjesëmarrës, të ndarë në grupe të ndryshme dhanë idetë e tyre për aktivitetet vullnetare të cilat janë bërë pjesë më herët por gjithashtu diskutuan dhe për arsyet se pse duhet të angazhohen në të tilla projekte.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”. Qëllimi i këtij projekti është ndërgjegjësimi i të rinjve mbi aktivitetet vullnetare si dhe rritje kapacitetesh nëpërmjet trajnimeve të ndryshme.

60678035_292938438257712_6847820694814720000_n 60785199_422666838290268_675335044100784128_n 60808134_641425226325839_8479214299363934208_n 60823833_302891693950347_3723230449376428032_n 60940966_375989486366088_6946051720770224128_n 61005017_252442658955991_105246940932866048_n 61359668_2305742949696375_2255190844984262656_n