Njoftime

Fillon ndërtimin i “Social Qendër Komunitare”, Roskovec

21557872_1885712695081046_4615375933015535122_n

Filluan punimet për ndërtimin e “Social Qendër Komunitare”, projekt i Bashkisë Roskovec dhe Youth Act Center, me financim të IADSA. Me shtimin e popullsisë dhe sidomos grupmoshave të reja, kërkesat dhe nevojat e tyre janë në rritje. Prandaj ky projekt po mundëson ndërtimin e kësaj qendre, qëllimi i së cilës është të ndihmojë të rinjtë të zhvillojnë horizonte, të shpalosin idetë ...

Read More »

ERASMUS + Konkurs “ Europa ime”!

erasmus

Ese dhe Konkursi i Arteve të Bukra “Europa ime” Përshkruani eksperiencën tuaj në Erasmus nëpërmjet artit! Ndani historinë tuaj frymëzuese me ne! Kategoritë Ese-ja më e mirë – 100 € Fotografia më e mirë – 100 € Piktura më e mirë – 100 €  ( vizatim, pikurë, skulpturë, video etj), Shënim: 10 esetë dhe punimet më të mira do të publikohen ...

Read More »

Konferencë: Puna Rinore Dixhitale | Vienë

vienna

Seminar / Konferencë Datat: 27-30 Nëntor 2017 Vendi: Vienë, Austri Afati i fundit për të aplikuar: 5 tetor 2017 Kjo konferencë do të bëjë bashkë rreth 100 – 120 punëtorë të rinisë dhe palët e interesuara nga Europa dhe do të krijojë një hapësirë për të ekzaminuar konceptin e punës rinore dixhitale nga kënde të ndryshme. Konferenca do të njoftojë për zhvillimet aktuale ...

Read More »

Program akademik në Vienë | Shkurt 2018

stock-photo-st-stephens-church-112868985

Shkollë dimërore për Studime Historike Kulturore “Zbulimi i Modernitetit ” Vendi: Vienë / Austri Datat: 3 – 16 Shkurt  2018 Afati i fundit për të aplikuar: 30 Nëntor 2017 Shkolla dimërore për Studime Historike Kulturore do të zhvillohet në Vienë, kryeqytetin e ish Monarkisë së Habsburgut ( dhe Austrisë së sotme) ku gjurmët e kulturës së shquar të shekullit 19 dhe fillim shekulli ...

Read More »

Mësoni Turqisht Falas!

A-New-Design-300x158

Doni të mësoni turqisht,  por jo vetëm??? Tashmë vullnetarë tanë turq (EVS)  janë këtu për ju… Jo vetëm mësim por edhe argëtim 🙂  Informacion mbi kursin: Kursi do të zhvillohet një herë në javë, në ambjentet e godinës së Inovacionit (IHUB). Duke qënë se vullnetarët tanë janë nga Turqia, kursi do të mbahet në gjuhën angleze. Takimi i dytë do të bëhet ...

Read More »

Përfshihuni në një studim dhe fitoni një udhëtim në Stokholm!

stock

Afati i aplikimit: 30 Nëntor 2016 I hapur për të gjithë të rinjtë e moshës 18-29 vjeç nga  e  gjithë bota Çmimet javore të tilla si bizhuteri dhe orë + mundësinë për të fituar një udhëtim në Stokholm Përshkrimi Entrypark është  pjesë e Potentialpark Communications, e cila bashkëpunon me punëdhënësit globalë dhe institucionet e arsimit të lartë në të gjithë botën për të krijuar ...

Read More »