sqen

Internship 6 mujor i paguar në Zyrih, Zvicër ofruar nga Kompania Avrios

13710051_1008464459269475_4369895311015782861_n

Rreth kompanisë pritëse Avrios

Ne jemi të rinj  që  jemi rritur me zhvillimin e internetit. Ne e dimë se çfarë  janë programet kompjuterike dhe çfare i bën ato kaq të pelqyeshme. Industria e automobilave ka kaluar nëpër ndryshime themelore. Avrios është një nga vrapuesit e parë të këtij ndryshimi. Është një kompani që ka prioritet produktin sepse ne fund produkti më i mirë fiton në treg.

Afati i aplikimit: Gjate gjithe vitit

Kohezgjatja: 6 muaj, Zyrih, Zvicer

Detyrat kryesore :

-Përgjegjës për fushatat teknike të marketingut (E-mail marketing, performanca e marketingut, blogging etj.).

-Ndërveprim i drejtpërdrejtë me  personat vendimmarrës nëpërmjet E-mailit dhe telefonit.

Kriteret:

  • Të ketë aftësi të përgjithshme teknike (Exel, Matlab, VBA, SQL etj.).
  • Të njohë mirë programet kompjuterike.
  • Të jetë i aftë dhe i gatshëm për të mësuar shpejt.
  • Të ketë aftësi të mira ndërpersonale.
  • Të ketë aftësi shumë të mira të gjuhës angleze dhe gjermane.

 

Përfitimet:

-Mjedis që nxit të mësuarit dhe edukimin.

-Shpërblim i mirë (mbi 500€).

-Përgatitje për të themeluar kompaninë tuaj në të ardhmen.

-Shërbim i mirë (kafe, fruta) dhe udhëtime.

Mënyra e aplikimit:

Nese jeni të interesuar, mund të aplikoni KËTU

Data e fillimit është fleksibël, prandaj mund të aplikoni falas gjatë gjithë vitit.

Adresa: Zürichstrasse 98, Dübendorf, 8600.