sqen

Author Archives: Arber Mustafa

Vizita Studimore nxënësit tek landfillet dhe kompanitë e riciklimit.

Në kuadër të projektit “Të rinjtë në mbrojtje të Natyrës”, organizata Youth Act në bashkëpunim me organizatën Legambiente Vlorë ka zhvilluar në datat 26 & 30 Maj,vizitat studimore me nxënësit e 5 Shkollave të Mesme të Tiranës tek landfilli i Tiranës dhe Liqeni i Kasharit. Ky aktivitet u zhvilua pas përfundimit të periudhës së trajnimeve me nxënës të përzgjedhur nga ...

Read More »

Konkursi Final me materiale të riciklueshme- Të Rinjtë në Mbrojtje të Natyrës

  Organizata Youth Act, zhvilloi më datë 30 Maj 2017,  Konkursin me punime nga materiale të riciklueshme nga nxënësit e shkollave të përzgjedhura. Këto punime u prezantuan në formë ekspozite tek bashkëmoshatarët e tyre. Gjithashtu nxënësit prezantuan nëpërmjet videove dhe fotove idetë e tyre për një mjedis sa më të pastër. Shkolla fituese e konkursit që u zhvillua në Tiranë ishte ...

Read More »

Ke ide inovative? Apliko për praktikë mësimore!

Jepi mundësi të ardhmes tënde! Je përdorues i rregullt i portalit unik e-Albania? Je ende duke kryer studimet apo sapo i ke përfunduar ato? Ke menduar shpesh se diçka nuk shkon siç duhet në portalin e-Albania, por nuk të është dhënë mundësia të shprehësh sugjerimin tënd? Atëherë na kontakto menjëherë tani në: [email protected]  Mirëpresim sugjerimin tënd dhe të ftojmë të ...

Read More »

Internship në Komitetin e Bretton Woods, Uashington

  Mundësi Internshipi në Komitetin e Bretton Woods në Uashington, DC, USA Afati i fundit për të aplikuar: 30 Prill 2017 Vendi: Shtetet e Bashkuara. Komiteti Bretton Woods, është rrjet jo partiak e qytetarëve të shquar global, e cila punon për të demonstruar vlerën e bashkëpunimit ekonomik ndërkombëtar dhe për të nxitur bashkëpunimin e fortë, institucionet efektive Bretton Woods si ...

Read More »

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq Afati i aplikimit:  10 Janar 2017 E hapur për: kandidatët me diplomë Master dhe interes në aksione humanitare  Pozicioni shpërblehet me kontratë një-vjeçare Përshkrim Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq Kombëtar dhe Gjysmëhënës së Kuqe të punojnë së bashku në mbarë botën për të ndihmuar njerëzit të gjejnë familjarët e tyre të ...

Read More »

Thirrje për Praktikë Janar-Mars 2017

Lëvizja Europiane në Shqipëri ka kënaqësinë t’ju njoftojë për mundësinë për të aplikuar për një praktikë 3-mujore duke filluar nga janari i vitit të ri 2017. Kjo mundësi është e hapur për të gjithë të rinjtë e interesuar për t’u bërë pjesë e një eksperience pune, duke u angazhuar në fusha si: kërkimi shkencor, zbatimi i projekteve të ndryshme, realizimi  i ...

Read More »