sqen

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq

Një vit Internship i paguar me Kryqin e Kuq

One-Year-Paid-Internship-with-the-Red-Cross

Afati i aplikimit:  10 Janar 2017
E hapur për: kandidatët me diplomë Master dhe interes në aksione humanitare
 Pozicioni shpërblehet me kontratë një-vjeçare

Përshkrim

Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq Kombëtar dhe Gjysmëhënës së Kuqe të punojnë së bashku në mbarë botën për të ndihmuar njerëzit të gjejnë familjarët e tyre të humbur nga fatkeqësitë e ndryshme natyrore që mund të kenë ndodhur.

Përgjegjësitë kryesore:

Komunikim Publik lidhur me RFL Restoring Family Links
Hulumtime dhe Shkrimi mbi zhvillimet tematike në RFL
Operacionet e RFL / Njësia zhdukur.

Kriteret e pranimit:

  • Diplomë Master (në fushën e komunikimit, komunikimit dixhital, shkencat sociale, Drejtësi, Shkenca Politike, marrëdhënieve ndërkombëtare dhe / ose diplomë master në Aksione Humanitare);
  • Aftësi për të hartuar dokumente në afate të shkurtra;
  • Përvojë ose aftësë në menaxhimin e informacionit, veçanërisht për internet / intranet / Extranet
  • Përvojë e mëparshme me Kryqin e Kuq Kombëtar ose Red Crescent Society, organizatat ndërkombëtare, ose OJQ;
  • Aftësi hulumtuese të forta  me fokus për të investuar në një projekt afatgjatë;
  • Përvojë në organizimin e eventeve, veçanërisht në një mjedis multi-kulturor;
  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze, si me gojë dhe me shkrim (aftësi të punës në frëngjisht ose spanjisht përben një avantazh);
  • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të qartë dhe koncize (me shkrim dhe me gojë);
  • Nivel i mirë i autonomisë dhe menaxhimit të kohës;
  • Përdorues i aftë të Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint);.

Kompensimi dhe përfitimet

Kandidatit të  rekrutuar do t’i ofrohet një kontratë njëvjeçare;
Pozicioni do të shpërblehet dhe internshipi do të zhvillohet në Gjenevë.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikimin e tyre të plotë, duke përfshirë një letër motivimi,  apo CV  në  [email protected]  dhe [email protected] 
Aplikimet jo të plota nuk do të merren parasysh.

Më shumë informacion  gjeni  në faqen  zyrtar