Author Archives: Arber Mustafa

Përfshihuni në një studim dhe fitoni një udhëtim në Stokholm!

stock

Afati i aplikimit: 30 Nëntor 2016 I hapur për të gjithë të rinjtë e moshës 18-29 vjeç nga  e  gjithë bota Çmimet javore të tilla si bizhuteri dhe orë + mundësinë për të fituar një udhëtim në Stokholm Përshkrimi Entrypark është  pjesë e Potentialpark Communications, e cila bashkëpunon me punëdhënësit globalë dhe institucionet e arsimit të lartë në të gjithë botën për të krijuar ...

Read More »

Internship në Gjermani.

Flyer_2017_eng-page-001

Intership në lidhje me biznesin Gjerman i ofron të rinjve të diplomuar dhe studenteve nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Kroacia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia mundësinë për praktikë nga tre deri në 6 muaj  pranë disa kompanive kryesore Gjermane. Praktikantët fitojnë një përvojë të mirë në kulturën e korporatës Gjermane dhe njihen me menaxhimin modern dhe organizimin e punës. Pas ...

Read More »

Internship 6 mujor i paguar në Zyrih, Zvicër ofruar nga Kompania Avrios

av

Rreth kompanisë pritëse Avrios Ne jemi të rinj  që  jemi rritur me zhvillimin e internetit. Ne e dimë se çfarë  janë programet kompjuterike dhe çfare i bën ato kaq të pelqyeshme. Industria e automobilave ka kaluar nëpër ndryshime themelore. Avrios është një nga vrapuesit e parë të këtij ndryshimi. Është një kompani që ka prioritet produktin sepse ne fund produkti më ...

Read More »