sqen

Forum Rinor në kuadër të projektit “Youth for Change” – 02 Tetor 2020 Gorre, Lac

WhatsApp Image 2020-10-05 at 13.46.59 (1)

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE“, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, zhvilloi Forumin Rinor me temë “Rrjetëzim i Youth Hub”, në komunën Gorre. Në këtë aktivitet morën pjesë nxënësit e shkollës “At Shtjefen Kurti”, të cilët diskutuan rreth inisiativat rinore dhe të shprehën mendimet e tyre në lidhje me zgjidhjen e problemeve në komunitet. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte krijimi i një fryme të përfshirjes qytetare dhe të vetëqeverisjes, prandaj disa prej nxënësve të cilët janë pjesë e Këshillit Rinor, ndanë eksperiencën e tyre në lidhje me angazhimin në këtë projekt.

Në përfundim të aktivitetit, të gjithë nxënësit pjesëmarrës u pajisën me certifikata.

20200930_094150 20200930_094925 WhatsApp Image 2020-10-05 at 13.47.01