sqen

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e tretë në shkollën “Sandër Prosi”

DSC_0813_Fotor

Në dt 24.11.2017 Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e tretë në shkollën “Sandër Prosi” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat.

Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri.

DSC_0822_Fotor

DSC_0829_Fotor

DSC_0853_Fotor

DSC_0876_Fotor

DSC_0895_Fotor

DSC_0909_Fotor

DSC_0919_Fotor

DSC_0964_Fotor