sqen

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja”

DSC_0074_Fotor

Youth Act Center zhvilloi aktivitetin e dytë në shkollën “Besnik Sykja” në kuadër të aktiviteteve të projektit të financuar nga GIZ “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat.

Ky aktivitet zhvillohet  për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri.

DSC_0041_Fotor

DSC_0044_Fotor DSC_0066_Fotor