sqen

Video-Dokumentar për vullnetarizmin në Shqipëri

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth Acting” ka realizuar Video Dokumentarin mbi Vullnetarizmin Rinor në Shqipëri. Ky projekt financohet nga Leviz Albania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC dhe zbatohet nga Qendra Youth Act në partneritet me Qendra Aarhus Shkodër dhe Qendra E Grave Kukës.

Ky dokumentar përmban eksperiencat vullnetare të shprehura nga ekspert të fushës së rinisë dhe vullnetar.

Kliko këtu për të parë dokumentarin.