sqen

Hapen aplikimet për programin veror të sipërmarrjes | Tiranë

sps-logo

Vendi: Tiranë

Data: 28 Gusht- 5 Shtator 2019

Afati i fundit për të aplikuar: 30 Qershor 2019

Shkolla e parë Verore Ndërkombetare e Sipërmarrjes në Ballkan (The Balkans International Entrepreneurship Summer School) do të zhvillohet në datat 28 Gusht- 5 Shtator 2019 në Tiranë, e drejtuar nga lektor dhe sipërmarrësi i njohur shqiptar Gazmend Haxhia, Prof. Dr. Gregg Fairbrothers dhe Catalina Gorla nga Dartmouth College në SHBA, e të tjerë.
Programi, i cili kombinon liderat e sipërmarrjes nga vende të ndryshme të botës, investitorë dhe mentorë lokale, do ju prezantojë me një rrjet ekskluziv individesh që mund të ndihmojnë zhvillimin e një ideje e ta kthejnë atë në biznes.
Programi do të jetë intensiv dhe në Anglisht, po aq edukativ sa edhe trajnues.

Për detaje të tjera dhe/ose  të aplikuar, ndiqni udhëzimet në linkun më poshtë ose mos hezitoni të kontaktoni në [email protected]

Bashkohuni programit më ekzkluziv në Tiranë në 28 Gusht- 5 Shtator dhe përfitoni nga rasti për të ndërtuar e zhvilluar një ide biznesi brenda një jave! Aplikimet do të pranohen deri më 30 Qershor 2019.

Apliko këtu!