sqen

Cinemadamare – Aplikoni tani për këtë kampus filmi emocionues që zhvillohet në Itali

Jeni një regjisor i ri aspirues? Apo thjesht të apasionuar pas filmave dhe dëshironi të kuptoni më mirë se si janë bërë? Cinemadamare është padyshim një eksperiencë për ju këtë verë! Aplikoni deri më 15 prill me Kartën Rinore Evropiane dhe do të kaloni direkt në raundin përfundimtar të procesit të përzgjedhjes. Shikoni detajet më poshtë.

Çfarë është Cinemadare

Cinemadamare është një kampus filmi emocionues që zhvillohet në Itali çdo verë dhe mbledh së bashku kineastët e rinj nga e gjithë bota. Ai synon të sigurojë një platformë për regjisorët aspirantë që të shfaqin talentet e tyre, të mësojnë nga profesionistë me përvojë dhe të lidhen me krijues të tjerë. Është plotësisht falas dhe akomodimi juaj është gjithashtu i mbuluar.

Ajo që e dallon Cinemadamare nga kampuset e tjera të filmit është se nuk është thjesht një ngjarje pasive për të pranishmit. Pjesëmarrësit në Cinemadamare në fakt punojnë së bashku për të prodhuar filma të shkurtër në vetëm pak ditë, duke përdorur burime të kufizuara dhe duke bashkëpunuar me regjisorë të tjerë. Kjo qasje praktike u lejon pjesëmarrësve të fitojnë përvojë të vlefshme dhe të mësojnë nga njëri-tjetri në një mjedis mbështetës. Në fund të çdo jave, filmat shfaqen për publikun dhe gjykohen nga një panel profesionistësh të industrisë. Qëndrimi minimal për pjesëmarrësit është 3 javë.

Për të rinjtë që janë të interesuar të bëjnë filma, Cinemadamare është një mundësi e jashtëzakonshme për të nisur karrierën e tyre. Kampusi është i hapur për këdo mbi 18 vjeç dhe nuk kërkohet asnjë përvojë e mëparshme filmike për të marrë pjesë. Përveç fitimit të aftësive praktike, pjesëmarrësit gjithashtu kanë mundësinë të lidhen me kineastët e tjerë dhe profesionistët e industrisë. Plus, kush nuk do të dëshironte të kalonte një verë në Italinë e bukur, të rrethuar nga kolegë krijues dhe të zhytur në botën e kinemasë?

Si të aplikoj

Për të aplikuar për Cinemadamare me Kartën Rinore Evropiane, plotësoni formularin e aplikimit dhe mos harroni të shtoni ‘EYCA’ përpara emrit tuaj në kutinë e emrit (d.m.th. emri = EYCA Eliza) Aplikoni deri më 15 Prill për këtë mundësi speciale!

Më shumë informacion

Një video vlen sa një mijë fjalë. Klikoni këtu për të kuptuar se për çfarë është Kampusi:

Më shumë informacion do të gjeni në faqen e Cinemadamare

Nuk je ende anëtar i Kartës Rinore Evropiane? Apliko tani këtu