sqen

Aktiviteti “Teens fighting bullying through sports activities”

DSC_0013_Fotor

Youth Act Center startoi dje në datën 16.11.2017 aktivitetin e parë në shkollën “Andon Zako Çajupi” për projektin e financuar nga GIZ  “Teens fighting bullying through sports activities” në bashkëpunim dhe me Federatën Shqiptare të sportit për shkollat.

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të aktiviteteve për ndërgjegjësimin e të rinjve për të parandaluar bullizmin në shkolla duke implementuar aktivitete sportive për përfshirjen e të gjithë të rinjve në shoqëri.

DSC_0131_Fotorf

DSC_0149_Fotort

DSC_0117_Fotor

DSC_0038_Fotor