sqen

Aktiviteti “Sporti për Zhvillim”

rsz_giz-51

Përfundoi me sukses seminari 5 ditor “Sporti për Zhvillim”organizuar nga zyra rajonale GIZ, ku përfaqësuesja e Youth Act Center sëbashku me vullnetarët e ardhur nga Turqia morën pjesë pranë National Sports Center në Tiranë.

Zhvillimi i aktiviteteve të ndryshme sportive për gjithëpërfshirje të personave të përjashtuar. Cilat janë aktivitetet sportive që mund të implementohen. Si të mbështesim zhvillimin personal të individëve. Si mund të përdoret sporti për të parandaluar dhunën, e cila është dhe një pikë kyçe e GIZ. Rrjetëzimi me të gjitha organizatat pjesëmarrëse dhe që kanë fokus të njëjtë.

rsz_giz-108