sqen

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Petro Nini Luarasi” | Tiranë

unnamed (16)

Qendra Youth Act, zhvilloi aktivitetin me temë “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e shkollës së mesme “Petro Nini Luarasi”. Aktiviteti zbatohet nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development.

Ky projekt fokusohet në përmirësimin e  pjesëmarrjes së të rinjve në proceset vendimmarrëse nëpërmjet ngritjes së kapaciteteve të organizatave rinore, iniciativave advokuese dhe aktiviteteve ndërgjegjësuese për të rinjtë.

unnamed (21) unnamed (20) unnamed (19)