sqen

Vijojnë punimet për rikonstruksionin e shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras

143486843_866883147186281_8308348024609516641_n
Vijojnë punimet për rikonstruksionin e shkollës 9-vjeçare “Migjeni” në Mamurras, Laç. Ky investim po zhvillohet në kuadër të projektit “New Start: Educate in Healthy, Safety and Security Environment”, financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA, dhe zbatuar nga Bashkia Kurbin në partneritet me Qendrën Youth Act.
143473071_3799632676767795_72223816605377951_n