sqen

Video: Të rinjtë për turizmin e aventurës

“Në kuadër të projektit ““Të rinjtë për turizmin e aventurës” i cili u financua nga UNDP Albania dhe Bashkia Kukës në kuadër të programit #ReLoAD2, Qendra Youth Act ka realizuar këtë video promovuese të disa prej destinacioneve turistike në qytetin e Kukësit. Ju ftojmë të ndiqni videon duke klikuar këtu.