sqen

Thirrje për aplikime

145603505_178890114017930_5702972194918155430_o

Triple CITY, në bashkëpunim me #BarletiHub hapin thirrjen për aplikim për programin 9-javor të inkubimit!
Nëpërmjet këtij programi, do të kalojmë së bashku të gjitha fazat e krijimit të një Startup-i, që nga faza e idesë, konsolidimit të saj, rritja e kapacitetit të themeluesve të Startup-it, përmirësimi i njohurive të prezantimit të idesë përpara investitorëve potencialë, njohja dhe inspirimi nëpërmjet sipërmarrësve tashmë të suksesshëm në treg, si dhe krijimi i mundësive potenciale të financimit.
Kriteret e aplikimit
Çdo i ri që ka një ide biznesi në fushat:
👉Fin-Tech
👉Turizëm
👉TIK
Çfarë përfitoni?
Njohuri dhe trajnim nga ekspertë të fushës;
✔️Network me rrjetin e mentorëve;
✔️Mundësi potenciale financimi;
✔️Bursë studimi për idenë fituese.
Afati i fundit për të aplikuar: 21 shkurt 2021!

Nisja e programit të inkubimit: Mars 2021
📌Për të aplikuar klikoni link-un 👇http://barletihub.umb.edu.al/program-inkubimi-triplecity/