sqen

Shtyhet thirrja për bursat e programit EducationUSA Academy Connects

184338962_3752736978158548_6436508435930715863_n

Jeni një nxënës nga mosha 15-17 me aftësi të mira të gjuhës angleze? EducationUSA Albania ka zgjatur afatin e aplikimit për bursat e programit EducationUSA Academy Connects deri më 20 maj 2021. EducationUSA Academy Connect është një program virtual për nxënësit e shkollave të mesme që duan t’i vazhdojnë studimet në Shtetet e Bashkuara. Programi ofron aftësi dhe eksperiencë të vlefshme për të ndihmuar nxënësit të përmirësojnë aplikimet e tyre dhe t’i përgatisin për sukses në të ardhmen dhe ofrohet nga 7 kolegje dhe universitete amerikane. Nëse jeni i interesuar, klikoni te linku: