sqen

EducationUSA, seancë virtuale me nxënësit e Lezha Academic Center

179914721_3723258874439692_5204223696782366774_n

 

Për të festuar muajin e kolegjeve komunitare, EducationUSA Albania zhvilloi një seancë virtuale me Christopher Voss nga kolegji komunitar Kalamazoo Valley i cili ftoi si bashkëprezantuese edhe Jayme Shuk nga Universiteti Eastern Michigan, me të cilin KVCC ka një marrëveshje artikulimi. Ata shpjeguan se si funksionojnë kolegjet komunitare dhe se sa lehtësisht mund t’i transferosh kreditet e fituara në kolegjin komunitar në universitet për të përfunduar diplomën bachelor. Pjesëmarrës në këtë seancë ishin nxënësit e Lezha Academic Center.