sqen

Qendra Youth Act zhvillon aktivitetin me temë “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”

Qendra Youth Act dhuron libra të Shtëpisë Botuese DudajQendra Youth Act dhuron libra nga Shtëpia Botuese Dudaj

Sot në datë 10.05.2019, në “Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”,  Qendra Youth Act në kuadër të projektit “Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilitetit dhe Kartës Rinore Evropiane”, zhvilloi aktivitetin me Temë: “Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë”.

Të pranishëm në këtë aktivitet së bashku me stafin e Youth Act ishin dhe 20 nxënës nga shkollat: “Andon Zako Çajupi”, “Besnik Sykja”, “Sandër Prosi”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Ismail Qemali”.

Gjatë këtij aktiviteti  të moshuarit patën mundësinë të diskutojnë me nxënësit mbi tema të ndryshme si dhe nuk munguan këshillat për të ardhmen e tyre.  Në përfundim të vizitës u dhuruan gjithashtu disa libra për të moshuarit e pranishëm si dhe për Shtëpinë e të Moshuarve, Tiranë.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”. Qëllimi i këtij projekti është ndërgjegjësimi i të rinjve mbi aktivitetet vullnetare si dhe rritje kapacitetesh nëpërmjet trajnimeve të ndryshme.

59813312_2290260111221569_4364625983299387392_n 59818742_2269557176595997_1647051251424165888_n

59766852_2288380874766985_7953588754206162944_n 59777437_2288380761433663_8198938082385330176_n 59948102_2288380911433648_4096416554248306688_n

59834197_439711866834113_720313668201349120_n 59842763_2829075277134540_1155319883064410112_n

60322450_1105251449658187_2142975362563309568_n

59864922_537049720158752_214286501196857344_n 59921531_359543821357286_2293208164616634368_n 59989581_321147898575182_6597660672551550976_n 59998149_806249503093897_6220454856247738368_n 60122780_2764395063601488_6443345589982724096_n 60242238_2289378314487346_3523367281583194112_n 60334275_298531134429565_7319778295736696832_n

59772132_2279008502176116_9193923804043149312_n