sqen

Bëhu pjesë e Jurisë së Festivalit “Punto de Vista”, Spanjë!

Jeni adhurues i filmave dokumentarë dhe po kërkoni një mundësi emocionuese? Mos kërkoni më tej! Karta Rinore e Navarrës ju jep mundësinë të bëheni pjesë e “Jurisë së të rinjve” nëFestivalin Ndërkombëtar të Filmit“PUNTO DE VISTA, që do të zhvillohet në Pamplona nga data 27 Mars deri në 1 Prill 2023.

Ata kanë 2 vende të lira për këdo që ka një Kartë Rinore Evropiane të vlefshme! Nëse zgjidheni, jo vetëm që do të mbulohen shpenzimet tuaja të akomodimit gjatë festivalit, por organizuesit gjithashtu do t’ju ndihmojnë dhe me një pjesë të shpenzimeve tuaja të udhëtimit nga vendi i origjinës.

Mos e humbisni këtë mundësi fantastike dhe apliko tani!

Kriteret: 

Jeni gati për një aventurë filmi unike? Festivali Ndërkombëtar i Filmit “PUNTO DE VISTA” i Navarrës po kërkon të rinj të apasionuar pas filmit për t’u bërë pjesë e jurisë.  Kjo thirrje është e hapur për të gjithë anëtarët e Kartës Rinore të moshës 18-25 vjeҫ!

Çfarë ju duhet për të marrë pjesë:

  1. Sigurohuni të keni Kartën Rinore aktive;
  2. Të keni pasion për filmin;
  3. Të keni mundësi të ndiqni të shikoni të gjithë Seksionin Zyrtar dhe diskutoni atë për të zgjedhur Çmimin e të Rinjve për filmin më të mirë.

Jo vetëm që do të merrni një akreditim për të shijuar programin e plotë Punto de Vista, por ekipi i festivalit do të hartojë gjithashtu një itinerar rekomandimesh dhe takimesh të përzgjedhura me njerëz të pranishëm, të akredituar dhe të ftuar në festival. Tingëllon si një ëndërr e realizuar për entuziastët e filmit, apo jo?

Nxito dhe regjistrohu brenda datës 28 Shkurt! Sapo periudha e regjistrimit të mbyllet, stafi i festivalit do të përzgjedh anëtarët e jurisë. Mos e humbisni këtë mundësi fantastike dhe apliko tani

Rreth festivalit: 

Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Navarrës, është një festival i krijuar posaçërisht për adhuruesit e filmit! Ky festival ka nisur që në vitin 2005 dhe zhvillohet ҫdo vit në qytetin Pamplona në Spanjë. Është pasardhësi i Certamen de Creación Audiovisual de Navarra dhe promovohet nga Departamenti i Kulturës i Qeverisë së Navarrës dhe i organizuar nga NICDO. Ky është një event që nuk duhet humbur! Prandaj, aplikoni dhe bëhuni gati për një eksperiencë të paharrueshme!

Më shumë mbi festivalin do të gjeni këtu.