sqen

Histori Suksesi: Maylinda Bajrami përfaqëson Youth Act në EYCA Youth Panel | Strasburg, Francë

245417579_4673367686030840_5201940249547073132_n

Maylinda Bajrami falë anëtarësimit në Karta Rinore projekt i Qendrës Youth Act, është zgjedhur si përfaqësuese e Shqipërisë në Panelin Rinor të EYCA-s, midis 10 të rinjve të shteteve të tjera. Paneli Rinor EYCA është një grup të rinjsh të cilët përfaqësojnë bashkëmoshatarët e tyre duke ndihmuar që kartëmbajtësit të kenë një zë më të fortë gjatë hartimit të programeve dhe shërbimeve të Kartës Rinore Evropiane kudo në Europë. Anëtarët e Panelit Rinor janë nga shtete të ndryshme si: Spanja, Belgjika, Greqia, Shqipëria, Hungaria, Portugalia etj dhe do të mbajnë mandatin e tyre për një periudhë 2 vjecare.

Në datat 3-4 Tetor 2021 ata u takuan për herë të parë fizikisht në Strasburg të Francës. Të rinjtë diskutuan për planet e tyre të ardhshme, si dhe aktivitetet në të cilat do të aktivizohen për të fuqizuar më shumë të rinjtë. Pjesëmarrësit morën pjesë në “European Youth Event” të organizuar nga Parlamenti Evropes.

Për tu bërë anëtar i Kartës Rinore Evropiane kliko këtu.

87adf332-ae69-4d7a-ab38-ff98c8a5bf92

e72f3818-0d84-48b9-bb3b-f08c4dd0bd0f