sqen

Dita online e informimit mbi programet e studimit për maturantët

Konf 5

Zgjidh programin e duhur për një të ardhme të garantuar… Nën këtë moto u zhvillua aktiviteti i rradhës informues për maturantët e interesuar: “Dita online e informimit mbi programet e studimit për maturantët”. Aktiviteti u zhvillua të martën më 25 Maj 2021. Ky aktivitet u organizua nga Universiteti Barleti me anë të Akademisë së Edukimit dhe Mësimdhënies në partneritet me Qendrën rinore Youth Act. Aktiviteti hapi siparin e një serie aktivitetesh të ngjashme për maturantët përgjate javëve në vijim ku formati do të transferohet në komunikim live për maturantët nëpërmjet rrjeteve sociale të Universitetit Barleti.