sqen

Aktiviteti “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm | Shkolla Andon Zako Cajupi

58382437_591093834703288_9220489757316874240_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve.

Në datë 25.04.2019, në shkollën Gjimnazi Andon Zako Çajupi u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”.

Nxënësit e kësaj shkolle ishin mjaft aktiv dhe sollën ide shumë interesante nga eksperienca në lidhje me përfshirjen e tyre në aktivitete vullnetare.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”.

58619854_1503912673077431_5945017216280821760_n 58604249_504887716712308_796463833496420352_n 58549509_672463309841492_4250113341915136000_n 58461943_653879155069729_8343720875882708992_n 57936101_572020986540594_8709681346819129344_n 58378795_2036377289825273_3173723644807348224_n