sqen

Aktivitet në shkollën e mesme “Sandër Prosi”

58790349_2339975256324086_6909699985160273920_n

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të Rinjve nëpërmjet Mobilizimit dhe Kartës Rinore Evropiane” ka nisur fazën e dytë të aktiviteteve.

Në datë 26.04.2019, në shkollën e mesme “Sandër Prosi” u zhvillua aktiviteti me temë: “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm”.

Gjatë këtij aktiviteti morën pjesë rreth 20 nxënës të cilët ishin të interesuar, gjithashtu ndanë dhe idetë e tyre mbi temat e përcaktuara me bashkëmoshatarët e tyre.

Ky projekt është financuar nga Bashkimi Europian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development në kuadër të projektit “Youth Bank Hub for Western Ballkan and Turkey”.

56924834_2240905932894267_188554643456917504_n 58599000_2059659517489351_6934114048149553152_n (1) 58790339_811573519213340_8397805453421051904_n 59203937_323409868331601_6812839311470231552_n 59375480_354655078492020_7057552696726781952_n 59392024_332051297498326_3337893839074492416_n 58749244_787601071639497_4262562068399390720_n