sqen

Po ndodh tani! Aktiviteti “Adult education Center “

unnamed (3)

Në Bashkinë Roskovec është duke u zhvilluar një takimi me temë “Adult education Center”,në kuadër të projektit “ Social Qendër Komunitare”, projekt ky i Bashkisë Roskovec dhe Qendrës Youth Act dhe me financim të IADSA. Target grupi për këtë aktivitet janë të rinjtë dhe gratë nga shtresat në nevojë.

social qender komunitare

unnamed (1)

bashkia roskoven youth actunnamed