sqen

Ndërgjegjësimi i dhe informimi i të rinjve për start-up-et dhe bizneset sociale

LOGO PROJEKT copy (2)

Në kuadër të zbatimit të projektit të ri “Tekno – Kreatvitettë financuar nga World Vision në shkollën “Halit Berzeshta” dhe me pjesëmarrjen e 4 shkollave të mesme në Prrenjas në datë 19 korrik Ekspertë nga Qendra Youth Act zhvilluan aktivitetetet me tema:

  • Ndërgjegjësimi i dhe informimi i të rinjve të zonës për start-up-et dhe bizneset sociale.
  • Prezantimi i projektit të ri Tekno-Kreativitet. Përfshirja e nxënësve të shkollave në zonën e Prrenjasit në aktivitetet e startupeve.

Pjesëmarrësit shkëmbyen idetë e tyre për bizneset sociale dhe u treguan të gatshëm të marrin pjesë në aktivitetet e radhës ku do të konkurojnë me ide innovative biznesi.

PHOTO-2018-07-19-10-58-02

PHOTO-2018-07-19-10-56-35

PHOTO-2018-07-19-10-56-36_2